Brynäs Support Gävle

Tills hjärtat slutar slå

Nyhetsflöde

Årsmöte 2018

Nu är det dags för vårt årsmöte.

Det kommer att hållan på Gavlerinken den 14:e augusti kl 18:00 

Sedvanliga årsmötesförhandlingar med fika.

Varmt välkomna!

/Styrelsen

Dags att nominera till styrelsen 18/19

Hej vänner!
Det är en del kvar på denna säsongen ännu, men vi blickar även framåt till nästa säsong och behöver er hjälp!
Vår valberedning Frida och Eva vill få in namn på er eller någon ni tycker kan hj&au...
Läs mer

Årets budget

Här hittar ni årets budget http://brynassupport.se/pdf/budget_1718.pdf. Har du några synpunkter skicka dom till ordforande@gavle.brynassupport.se innan den 19 september 

...
Läs mer

Idag är det 15830 dagar sedan leksands if stal sitt senaste sm-guld

Intresserad av Karlstadsresa?

Elitserien går mot ett avgörande och det ser ,i dagsläget, ut som om Brynäs parkerar på någon av de fyra sista slutspelsplatserna. Det finns en resa kvar i vårt schema innan slutspelet börjar och vi har tidigare sagt att den bara blir av om den gäller något. Nu har vi märkt vissa indikationer till att det finns intresse att åka på denna resa trots att matchen kanske inte gäller något. Vi går därför ut och erbjuder er att anmäla er till denna resa, och får vi minst 25 personer som vill åka så ordnar vi en resa.

Det är dock lite bråttom att få in dessa anmälningar, vi vill ha dem senast fredag för att vi ska hinna ordna en buss. Så hör av er så snabbt som möjligt om ni är intresserade av att åka med. Anmälan görs på resor@brooklyntigers.se alternativt kan ni anmäla er i båset under hemmastå på matchen mot Timrå 24/2.

Priset på resan kommer att bli runt 500kr (resa + biljett), men vi kan inte ge ett exakt pris innan vi vet antalet deltagare och vad bussen kostar.