Brynäs Support Gävle

Tills hjärtat slutar slå

Nyhetsflöde

Dags för årsmöte!

Den 11:e augusti önskar vi alla medlemmar varmt välkomna till Brynäs Support Gävles årsmöte. Din möjlighet som medlem att påverka föreningens riktning och strävanden.
Vart: Gavlerinken
När: 11:e augusti, 18:00
Motioner ska ...
Läs mer

Säsongens resor

Säsongens resor är nu öppna för bokning. Bokar dig gör du här http://brynassupport.se/index.php?p=travels 

Budget 2016/2017

Här kommer budgeten för säsongen 2016/2017. Synpunkter skickas till ordforande@gavle.brynassupport.se senast den 31/8-2016                          ...
Läs mer


Idag är det 15471 dagar sedan leksands if stal sitt senaste sm-guld

Information inför Södertäljeresan

Vi kommer att köra två stycken bussar till Södertälje nu på lördag 8/1. Det blir alltså en hel del Brynäsare som åker ner. Vi vill därför delge er information som kommer att göra att resan flyter smidigare både för er och oss:

* Det kommer att vara en buss för folk som vill ha mer partaj och en lite lugnare buss.

* Samtliga resenärer har blivit tilldelad en buss av oss och listorna kommer att finnas tillgänglig innan avfärd. Ta reda på vilken buss det är tänkt att ni ska sitta på genom att fråga någon av oss i styrelsen.

* Se till att ha jämna pengar, 100kr om du är medlem, 200kr om du ej är medlem och upp till 20 år och 300kr för övriga. De som inte har jämna pengar får vänta till sist och kliva på.

* Ha ert medlemskort redo att visa upp när ni kliver på bussen.

* Det kommer inte att vara något matstopp på vägen hem, då avtalet med bussbolagen inte tillåter detta.

* Anmälan är bindande och de som ej dyker upp och ej meddelat godtagbar frånvaroorsak kommer att debiteras busskostnaden på 200kr

Varmt välkomna på lördag!