Brynäs Support Gävle

Tills hjärtat slutar slå

Nyhetsflöde

Årsmöte 2018

Nu är det dags för vårt årsmöte.

Det kommer att hållan på Gavlerinken den 14:e augusti kl 18:00 

Sedvanliga årsmötesförhandlingar med fika.

Varmt välkomna!

/Styrelsen

Dags att nominera till styrelsen 18/19

Hej vänner!
Det är en del kvar på denna säsongen ännu, men vi blickar även framåt till nästa säsong och behöver er hjälp!
Vår valberedning Frida och Eva vill få in namn på er eller någon ni tycker kan hj&au...
Läs mer

Årets budget

Här hittar ni årets budget http://brynassupport.se/pdf/budget_1718.pdf. Har du några synpunkter skicka dom till ordforande@gavle.brynassupport.se innan den 19 september 

...
Läs mer

Idag är det 15830 dagar sedan leksands if stal sitt senaste sm-guld

Läktarnamn - Tävling

Den kommande säsongen kommer Brynäs Support Gävle att lägga fokus på att driva Brynäs supporter- och läktarkultur frammåt ytterligare. En stor del utav det arbetet kommer att ta sig i uttryck rent visuellt på vår ståplats i Gavlerinken. Den delen utav arenan som är vår absoluta plattform via vilken vi förmedlar vårt budskap och grogrunden för kommande generationers aktiva supportrar.

Den delen av arenan är dock i dagsläget, tyvärr, för anonym för att fungera optimalt.

Vår vision är att ståplats ska agera som en gemensam nämnare för alla engagerade Brynäsare. Och det första steget i den utvecklingen är att bestämma ett namn på vår läktare. Därför utlyser styrelsen nu i enlighet med årsmötets beslut en ”tävling” för att finna ett sånt namn.

För att vara med i tävlingen behöver du bara skicka ett mail till tavling@gavle.brynassupport.se där du skriver ditt bidrag. Du kan skicka hur många bidrag du vill. Styrelsen kommer sedan att välja ut det vinnande bidraget. Observera att styrelsen även förbehåller sig rätten att helt sonika inte välja ett vinnande bidrag om ett sådant inte finns. Det är av yttersta vikt att det här blir bra. Det behöver dock inte gå fort.

Riktlinjer

Namnet ska ha en koppling till antingen Gävle som stad eller till Brynäs. Vår stad och vårt lag delar bägge två en månghundra-årig ärofylld historia. Från den 12:e maj 1912 till denna dag har kvarters- och arbetarklubben Brynäs IF gått från ingenting till att vara Sveriges kanske mest klassiska idrottsförening.

Den vägen har kantats utav bragder, profiler, krossade hinder och motståndare för att nämna en bråkdel. Hämta inspiration från vårt förflutna och nyttja den för vår framtid!

Lycka till! /Styrelsen