Brynäs Support Gävle

Tills hjärtat slutar slå

Nyhetsflöde

Årsmöte 2018

Nu är det dags för vårt årsmöte.

Det kommer att hållan på Gavlerinken den 14:e augusti kl 18:00 

Sedvanliga årsmötesförhandlingar med fika.

Varmt välkomna!

/Styrelsen

Dags att nominera till styrelsen 18/19

Hej vänner!
Det är en del kvar på denna säsongen ännu, men vi blickar även framåt till nästa säsong och behöver er hjälp!
Vår valberedning Frida och Eva vill få in namn på er eller någon ni tycker kan hj&au...
Läs mer

Årets budget

Här hittar ni årets budget http://brynassupport.se/pdf/budget_1718.pdf. Har du några synpunkter skicka dom till ordforande@gavle.brynassupport.se innan den 19 september 

...
Läs mer

Idag är det 15830 dagar sedan leksands if stal sitt senaste sm-guld

Ordföranden har ordet

Brynäs har nu varit nere i en mycket djup svacka, med 11 poäng och -22 mål på de senaste 13 matcherna, så är inte spelarna helt nöjda med vad de har åstadkommit.
Laget har en kris och där måste vi alla hjälpa till och få dem ur den, vi kan inte vända dem ryggen nu, när de behöver oss som bäst.
Man kan inte värva in nya spelare in i kaoset då blir det bara värre, man måste stabilisera läget först annars kommer kaoset att fortsätta.
Det finns många bra spelare i laget, men de har inte fått det att stämma inom laget. Om man tittar på det så kan man se att ju längre ner i svackan som laget har kommit desto mer individuellt har det blivit.
De har haft ett "kris-möte" efter lördags matchen då de har tagit fram en handlingsplan för att så snart som möjligt komma till rätta med både jaget och laget.
Med detta i åtanke så ber jag alla som brukar vara på plats i arenan och heja fram grabbarna att fortsätta med det. Det är nu som de behöver det som bäst!
Det är endast 5 matcher kvar till utematchen!
EN GÅNG BRYNÄS! ALLTID BRYNÄS!!!

MVH
Mathias Norrå