Brynäs Support Gävle

Tills hjärtat slutar slå

Nyhetsflöde

Dags för årsmöte!

Den 11:e augusti önskar vi alla medlemmar varmt välkomna till Brynäs Support Gävles årsmöte. Din möjlighet som medlem att påverka föreningens riktning och strävanden.
Vart: Gavlerinken
När: 11:e augusti, 18:00
Motioner ska ...
Läs mer

Säsongens resor

Säsongens resor är nu öppna för bokning. Bokar dig gör du här http://brynassupport.se/index.php?p=travels 

Budget 2016/2017

Här kommer budgeten för säsongen 2016/2017. Synpunkter skickas till ordforande@gavle.brynassupport.se senast den 31/8-2016                          ...
Läs mer


Idag är det 15467 dagar sedan leksands if stal sitt senaste sm-guld

Ordföranden har ordet

Brynäs har nu varit nere i en mycket djup svacka, med 11 poäng och -22 mål på de senaste 13 matcherna, så är inte spelarna helt nöjda med vad de har åstadkommit.
Laget har en kris och där måste vi alla hjälpa till och få dem ur den, vi kan inte vända dem ryggen nu, när de behöver oss som bäst.
Man kan inte värva in nya spelare in i kaoset då blir det bara värre, man måste stabilisera läget först annars kommer kaoset att fortsätta.
Det finns många bra spelare i laget, men de har inte fått det att stämma inom laget. Om man tittar på det så kan man se att ju längre ner i svackan som laget har kommit desto mer individuellt har det blivit.
De har haft ett "kris-möte" efter lördags matchen då de har tagit fram en handlingsplan för att så snart som möjligt komma till rätta med både jaget och laget.
Med detta i åtanke så ber jag alla som brukar vara på plats i arenan och heja fram grabbarna att fortsätta med det. Det är nu som de behöver det som bäst!
Det är endast 5 matcher kvar till utematchen!
EN GÅNG BRYNÄS! ALLTID BRYNÄS!!!

MVH
Mathias Norrå