Brynäs Support Gävle

Tills hjärtat slutar slå

Nyhetsflöde

Dags att nominera till styrelsen 18/19

Hej vänner!
Det är en del kvar på denna säsongen ännu, men vi blickar även framåt till nästa säsong och behöver er hjälp!
Vår valberedning Frida och Eva vill få in namn på er eller någon ni tycker kan hj&au...
Läs mer

Årets budget

Här hittar ni årets budget http://brynassupport.se/pdf/budget_1718.pdf. Har du några synpunkter skicka dom till ordforande@gavle.brynassupport.se innan den 19 september 

...
Läs mer

Dags för årsmöte!

Den 11:e augusti önskar vi alla medlemmar varmt välkomna till Brynäs Support Gävles årsmöte. Din möjlighet som medlem att påverka föreningens riktning och strävanden.
Vart: Gavlerinken
När: 11:e augusti, 18:00
Motioner ska ...
Läs mer


Idag är det 15747 dagar sedan leksands if stal sitt senaste sm-guld

Nyheter på ståplats

Nu gör Brynäs i sammarbete med oss förändringar på ståplats för att i största möjliga mån tillgodose alla ståplatsbesökare.

Flaggzonen överst på ståplats försvinner och det bli en ”aktiv ståplatssektion” som en tårtbit i mitten av ståplats, utöver det så kommer det finnas platser på ståplats där dom som vill ha fri sikt har möjlighet att stå. Vi hoppas alla hittar sin plats på ståplats där varje individ kan trivas.
Med i planeringen av förändringen har flera parter varit medverkande, bland annat Andreas Dackell.
-Det här ser bra ut och jag hoppas det kan göra så att spelarna får ett fantastiskt stöd resten av säsongen, säger Andreas Dackell.

Fråga gärna pubikvärdarna om du är osäkerpå var du ska stå. De hjälper dig gärna till rätt plats, så att du kan stötta Brynäs på bästa sätt.

staplats